Horeca

Als bedrijfsmatig verzekerings-adviseur hebben wij voor een paar branches gezocht naar uitgebreidere mogelijkheden dan de markt in het algemeen biedt.

Gezien onze voortdurende groei zijn wij met name gericht op bedrijven in de randstad en Noord-Brabant.

Daarbij zijn we uitgegaan van de kennis die we hebben over de betreffende branches en de vragen en ervaringen van onze klanten. Risicobeheersing is daarbij een belangrijk aspect. Door hier veel zorg aan te besteden, kan al veel ellende worden voorkomen. Als het dan toch fout gaat, dan is het een prettig om te weten dat u goed verzekerd bent en dat u een deskundig adviseur naast u heeft die op de hoogte is van de lokale omstandigheden en de specifieke risico´s van uw sector.

De wensen van een horecaondernemer is geen standaardrecept. Een hotel loopt bijvoorbeeld andere risico’s dan een lunchroom of café. Wij streven dan ook naar een pakket waarbij deze specifieke risico’s verzekerd zijn.

Wij zullen dan ook met u vooraf alle voorwaarden die verzekeraar stellen heel goed doornemen. Want voorkomen blijft altijd veel beter dan genezen.

 

 

Mantelpakket horeca

Voor de horeca hebben we daarom een mantelpakket samengesteld. De belangrijkste voordelen daarvan hebben we hieronder opgenomen. De onderstaande lijst is niet uitputtend en er kan door verzekeraars in individuele gevallen afgeweken worden.

Restaurants

Wij zijn onafhankelijk, niet gebonden aan verzekeraars , en kunnen dus voor onze klanten de beste oplossing zoeken in de verzekeringsmarkt.

Voor uw restaurant maken wij een analyse van de risico’s welke u als ondernemer loopt. Voor de risico’s van een restaurant zijn naast de gebruikelijke verzekeringen zoals de brandverzekering voor de inventaris andere risico’s van groot belang. U kunt hier denken aan de uitkeringsduur van bedrijfsschade i.v.m. vergunningen, evenementendekking bij pruvementen, aansprakelijkheid bij catering  enz. Uiteraard is deze opsomming niet limitatief en is goed beeld van de risico’s belangrijk. Als gespecialiseerd intermediair ondersteunen wij u een passende keuze in de mogelijkheden van verzekeringen voor uw onderneming.

 

 

 

 

 

Hotels

Voor uw hotel maken wij een analyse van de risico’s welke u als ondernemer loopt. Voor de risico’s van een hotel zijn naast de gebruikelijke verzekeringen  zoals de brandverzekering voor de inventaris andere risico’s van groot belang. U kunt hier denken aan de uitkeringsduur van bedrijfsschade i.v.m. vergunningen, loondoorbetaling bij ziekte van uw werknemers, aansprakelijkheid,  enz. Uiteraard is deze opsomming niet limitatief en is goed beeld van de risico’s belangrijk. Als gespecialiseerd intermediair ondersteunen wij u een passende keuze in de mogelijkheden van verzekeringen voor uw onderneming.

Gezien onze voortdurende groei zijn wij met name gericht op bedrijven in de randstad en Noord-Brabant.

 

Lunchrooms

Voor uw lunchroom maken wij een analyse van de risico’s welke u als ondernemer loopt. Voor de risico’s van een lunchroom  zijn naast de gebruikelijke verzekeringen  zoals de brandverzekering voor de inventaris andere risico’s van groot belang. U kunt hier denken aan de uitkeringsduur van bedrijfsschade i.v.m. vergunningen, risico van diefstal van geld of betaling met vals geld,  ziekte van uw werknemers, aansprakelijkheid bij catering,  enz. Uiteraard is deze opsomming niet limitatief en is goed beeld van de risico’s belangrijk. Als gespecialiseerd intermediair ondersteunen wij u een passende keuze in de mogelijkheden van verzekeringen voor uw onderneming.

Omdat we graag persoonlijk alles doornemen en de risico’s willen zien zijn wij met name gericht op bedrijven in de randstad en Noord-Brabant.

Catering

Voor de risico’s van een cateringbedrijf zijn naast de gebruikelijke verzekeringen  zoals de brandverzekering voor de inventaris andere risico’s van groot belang. U kunt hier denken aan de werknemersschade in het verkeer, goederentransport, verhuur en verzekering van party-tenten op lokatie,  enz. Uiteraard is deze opsomming niet limitatief en is goed beeld van de risico’s belangrijk. Als gespecialiseerd intermediair ondersteunen wij u een passende keuze in de mogelijkheden voor uw onderneming.

Omdat we graag persoonlijk met u alles doornemen zijn we met name gericht op bedrijven in de randstad en Noord-Brabant.

De voordelen voor u op een rijtje

Voor de horeca hebben we daarom een mantelpakket samengesteld. De belangrijkste voordelen daarvan hebben we hieronder opgenomen. De onderstaande lijst is niet uitputtend en er kan door verzekeraars in individuele gevallen afgeweken worden.

 • Schade door lekkage uit drankinstallaties
 • Schade door uitvallen koelinstallaties
 • Inventaris op locatie bij derden
 • Aansprakelijkheid voor schade uitgebreid af te dekken
 • Catering buiten de deur
 • Loondoorbetaling bij ziekte van personeel (indien dit niet via een payroll-organisatie loopt) kunnen we regelen
 • Bedrijfsschade bij stilstand van uw bedrijf met verschillende uitkeringsduren, 26 tot 104 weken
 • Scherpe premies tegen uitstekende voorwaarden
 • Diefstal van geld meeverzekerd
 • Bij grote verzekeringsrisico’s hebben we toegang tot de Nederlandse Verzekeringsbeurs
 • Pakketkorting tot 10%
 • Investeringen in een gehuurd pand