Vastgoed

In de huidige markt waar er haast geen rente wordt gegeven op spaargeld lijkt vastgoed een belangrijke manier om rendement te halen. Daarnaast zien we dat grote institutionele beleggers grootse plannen hebben met Nederland en dan met name met het oog op de vergrijzing en de steeds grotere vraag naar zorg en zelfstandig wonen. Diverse klanten hebben meerdere panden in bezit of hebben zelfs grote vastgoed-portefeuilles. Mooie projecten die we graag verzekeren.

Vastgoed verzekering

We hebben natuurlijk als adviseur ook te maken met schades. En daar zien we met name onze toegevoegde waarde met een vastgoed verzekering van MEB bedrijfsverzekeringen. Dat begint al bij uitvoerig door te nemen vooraf welke eisen en clausules er zijn, bijvoorbeeld op het gebied van NEN-normeringen. Maar met name als er schade is dan zien we dat verzekeraars voorzichtig zijn in de bepaling van de schade en het uitkeren. Wij ondersteunen u in dat geval en hebben specialisten in ons netwerk die veelvuldig met schades en schadebepaling te maken hebben voor onder andere vastgoed. Bij een grote calamiteit moet alles kloppen en daar proberen wij samen met u en de verzekeraars voor te zorgen, zodat u met een gerust hart een goede verzekering kan afsluiten voor uw vastgoed.

Zorginstellingen

We worden in Nederland steeds ouder en om de zorg betaalbaar te houden zal men steeds langer op zichzelf moeten wonen en zelf moeten zorgen voor goede zorg. Die trend zien we al enige tijd en die zal alleen maar verder groeien. Mocht u voornemens hebben om een dergelijk groot centra neer te gaan zetten of te ontwikkelen, neem contact met ons op voor een scherpe verzekeringsofferte. We kunnen ook Constructie All Risk-verzekeringen bieden mocht u van plan zijn nieuw te gaan bouwen.

VVE-Beheerders

Als VVE-beheerder neemt u veel taken uit handen van de vereniging van eigenaren. Wij hebben mogelijkheden om tegen een scherpe premie collectief voor u de opstallen, meerwerk, glas, bestuurdersaansprakelijkheid te verzekeren. Ook hier is in verband met de sterk gestegen prijzen van aannemers heel belangrijk om de panden tijdig te taxeren. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die dit kunnen verzorgen.

Kantoorcomplexen

Grote kantoorcomplexen hebben verzekerde waardes die fors zijn en meestal niet door een verzekeraar verzekerd kunnen worden. In dat geval kunnen wij u ondersteunen door op de verzekeringsbeurs te zoeken naar een oplossing waarbij meerdere verzekeraars meetekenen op de polis. Kortom we proberen altijd een oplossing te zoeken.

Winkelcentra

Bij winkelcentra gaat het vaak om grote bedragen. Als we u een advies mogen geven dan is het om ook de verzekeringen professioneel te laten aanpakken. Er komt bij het verzekeren zoveel kijken. Wat valt onder de opstal en wat moet de huurder verzekeren? Is er speciaal glas gebruikt of zijn er bijvoorbeeld zonnepanelen geplaatst? Wat gebeurt er met de huur als er sprake is van een grote brand? Allemaal vragen en risico’s die we met u vooraf goed door zullen lopen. Een lage premie is natuurlijk belangrijk maar welke eisen/uitsluitingen hangen daaraan vast?

Voordelen Vastgoed-pakket

 • Scherpe premies op basis van collectiviteit
 • Maatwerk mogelijk
 • Bij schade snelle ondersteuning
 • Onafhankelijke contra-expertise
 • Huurderving meeverzekerd
 • Aansprakelijkheidsdekking voor onroerend goed eigenaren
 • Overleg over (tijdelijke) leegstand en verzekeringsoplossingen is mogelijk
 • Verzuimverzekering voor onderhoudspersoneel
 • Veel ervaring door een grote reeds verzekerde vastgoedportefeuille
 • Incl. milieuschadedekking mee te verzekeren
 • Waardebepaling door onafhankelijke taxateurs