Groothandel

Bedrijven in de groothandel hebben te maken met veel risico’s die ze lopen. Dit kan zijn bij de opslag van goederen, het transport maar ook of klanten wel of niet betalen en facturen open blijven staan.

In de groothandel kan wel of niet goed geadviseerd en verzekerd zijn het verschil maken, van faillissement bij een grote schade of met hulp van ons kantoor er weer snel bovenop zijn. Heel belangrijk.

 

?>

Mantelpakket Groothandel

De groothandel is erg belangrijk voor Nederland. Wij zijn een doorvoerland voor Duitsland en Europa. Het is dan ook zaak om onze positie daarin te borgen en te zorgen dat we professionaliteit uitstralen o.a. door de zaken goed geregeld te hebben. Een onderdeel(tje) daarvan is goed de risico’s analyseren en zorgen voor adequate dekking. Dat kunt u wel aan ons overlaten want we adviseren veel groothandels en weten waar we moeten zijn op de Nederlandse en Buitenlandse verzekeringsmarkt voor een ruime verzekeringsdekking.

Op- en Overslag

De Groothandel kent vele vormen.  Maar of het nu opslag is voor klanten of uw eigen voorraad waaruit u razendsnel de meest bijzondere onderdelen kunt leveren, vaak is de waarde die opgeslagen ligt behoorlijk. Het is daarom zaak om bij een grote calamiteit zo snel mogelijk operationeel te zijn. Daar zijn wij voor. We trachten de schade zo goed en snel mogelijk te regelen. Mocht er zich een grote calamiteit voordoen dan is het belangrijk daar als bedrijf niet aan onderdoor te gaan. Wij zorgen vooraf dat hier oplossingen voor zijn om dat te vookomen

Automatisering en Robotisering

Er wordt steeds meer geautomatiseerd en er wordt gebruik gemaakt van Robots. Dat betekent nieuwe risico’s.  Via onze risicoanalyse brengen we die risico’s in beeld. Heeft u bijvoorbeeld ooit gehoord van de machinebreuk-bedrijfsschadeverzekering. Dit kan een wezenlijk onderdeel zijn van ons advies. Kortom, zorg ervoor dat u goed geadviseerd wordt.

Transport

Als er geproken wordt over groothandel dan is transport daar een wezenlijk onderdeel van. Weet u bijvoorbeeld wat er verzekerd is als een heftruck schade rijd aan een stelling of schade aan het gebouw welke uw eigendom is. Zaken om vooraf goed over na te denken. we zorgen daarmee dat de put gedempt is voor het kalf is verdronken. Belangrijk in uw concurrentiestrijd.

Voordelen Mantelpakket Groothandel

  • Productaansprakelijkheid meeverzekerd
  • Bedrijfsstilstand door een grote schade mee te verzekeren tot max 104 weken na total loss
  • Letselschade werknemers tot 2,5 miljoen euro
  • Opslag in het buitenland mee te verzekeren
  • Werkmaterieeldekking
  • Plotselinge milieuschade eigen locatie meeverzekerd
  • Schade aan eigen eigendommen door vorkheftruck mee te verzekeren
  • Product Recall voor groente en fruit af te dekken
  • Verzekering aangaande schade door cyberaanvallen is bij te sluiten
?>