Over ons

M.E.B. Bedrijfsverzekeringen richt zich, zoals de naam het al zegt, op advisering aan bedrijven op het gebied van schade, inkomens- en pensioenvraagstukken. Daarnaast bemiddelen wij ook zeker voor de prive-verzekeringen van onze klanten.

Wij zijn onafhankelijk, niet gebonden aan verzekeraars , en kunnen dus voor onze klanten de beste oplossing zoeken in de verzekeringsmarkt.

Ons streven is om op een gezonde manier verder te groeien waarbij de belangen van bestaande klanten voorop staan. Persoonlijke betrokkenheid is bij ons het grootste goed.

Omdat we op een zo persoonlijk mogelijke manier willen werken en gezien onze voortdurende groei zijn wij met name gericht op klanten in de Noord-Brabant en de randstad.

?>

Onze diensten

Wij staan aan uw kant om zo voor te zorgen dat uw belangen richting verzekeraars behartigd worden zodat uw bedrijf zich kan richten op de goede zaken/ groei. Onze activiteiten bestaan in grote lijnen o.a. uit :

Zakelijke risico-adviseurs

We komen bijna dagelijks over de vloer bij bedrijven en particulieren. Daar halen we ook onze energie uit. We proberen daarbij samen met u te zoeken naar goede oplossingen en dat hoeven zeker niet altijd verzekeringen te zijn.

Omdat onze adviseurs ook schades behandelen, en moeilijke schadedossiers begeleiden, weten ze als geen ander waar ze op moeten letten bij het adviseren. Daarbij letten we natuurlijk zeker op de clausulering op de polissen en de ‘kleine lettertjes’ in de voorwaarde.

Onze ervaring is dat kennis van uitsluitingen in de polisvoorwaarden zorgt voor een betere onderhandelingspositie naar de maatschappijen. Wij gaan rustig met u zitten om alle risico’s in kaart te brengen. Dit doen we, afhankelijk van de grootte van het verzekeringspakket, jaarlijks.

Offertes opvragen / premie besparen

Wij zijn onafhankelijk, niet gebonden aan verzekeraars , en kunnen dus voor onze klanten de beste oplossing zoeken in de verzekeringsmarkt.

Ons streven is om op een gezonde manier verder te groeien waarbij de belangen van bestaande klanten voorop staan. Persoonlijke betrokkenheid is bij ons het grootste goed.

Schadeafhandeling en ondersteuning

Een heel belangrijk onderdeel van ons vak en waar we juist onze toegevoegde waarde kunnen tonen is de schadeafhandeling. We hebben schadebehandelaars in dienst en werken nauw samen met contra-experts en andere schade-specialisten.

Mocht u schade hebben neem dan ook altijd contact met ons op zodat wij de regie kunnen voeren van de schade.

 

Samenwerking

Wij gaan graag voor u aan de slag. Essentieel is wel dat we ook van u alle medewerking krijgen, dat er een goed schadeverloop is en dat er alles aan gedaan wordt om tot een goede risicobeheersing tekomen.

Wij maken graag een afspraak met u om alles even goed door te nemen. Daar stoppen we veel energie in als we van u ook commitment krijgen om de zaken goed te regelen. Mocht u reeds verzekeringen hebben lopen dan vragen we aan u ook om een kopie van de polissen om zo ook daadwerkelijk spijkers met koppen te kunnen slaan.

Mocht u van onze expertise gebruik willen maken dan verzoeken we u vriendelijk om het contactformulier in te vullen en aan ons retour te zenden.

Team

Wij gaan graag voor u aan de slag. Essentieel is wel dat we ook van u alle medewerking krijgen, dat er een goed schadeverloop is en dat er alles aan gedaan wordt om tot een goede risicobeheersing te komen. Op een goede samenwerking !!

Marten Bogmans

Sr. Adviseur M.E.B. Bedrijfsverzekeringen

Maurice van Gils

Sr. Adviseur  M.E.B. Bedrijfsverzekeringen.