Uitzend-branche

Een uitzendbureau vraagt om specifiek advies. Wij zijn als kantoor al enige tijd geleden volledig gegaan voor het aanbieden van een mantelpakket voor deze branche. We hebben ook een aparte site ontwikkeld hiervoor en bieden oplossingen die verder gaan dan de doorsnee producten die verzekeraars aanbieden. Hierdoor weet u zeker dat uw bedrijf en uw prive-bezit veiliggesteld is mocht zich een vervelende (letsel)schade voordoen.

Voor meer informatie over het mantelpakket kunt u klikken op uitzenden-verzekerd

 

 

 

 

Mantelpakket Uitzendbranche

We adviseren al langere tijd bedrijven in de ‘flexbranche’ (uitzend- payroll en detachering). In 2017 waren twee van de vijf winnaars van de flextop-groeiers ook klanten van ons kantoor. We helpen u graag bij verdere groei of dat u nu uitzend in de zorg, techniek of off-shore. We hebben verregaande mogelijkheden die in een aantal gevallen, bijvoorbeeld m.b.t. aansprakelijkheid, uniek zijn in de markt. Mocht u geinteresseerd zijn, kijk op onze website www.uitzenden-verzekerd.nl en neem contact op.

Uitzendbureaus

De flex-markt is de laatste jaren een van de snelst groeiende markten. Door de ‘crisis’ werden bedrijven kritischer op het aannemen van werknemers.

Een oplossing daarvoor is het flexibel inzetten van personeel. Uitzendorganisaties hebben daar goed op ingespeeld en spelen een essentiele rol in het succes van de Nederlandse economie.

Wij begeleiden al heel lang uitzendorganisaties en ondersteunen ze zo goed mogelijk met oplossingen om risico’s hanteerbaar te maken en te zorgen dat de kostprijs/marge op het uurtarief niet te veel onder druk komt te staan.

 

 

Detachering

Bij het detacheren van personeel komen weer andere zaken om de hoek kijken. Zorg dat u de zaken goed geregeld heeft mocht er sprake zijn langdurige ziekte van uw personeel.

Daarnaast is het van belang in welke sector u zit en welke eisen er mbt pensioen en ziekte aan de betreffende sector gekoppeld zijn. Ook de politie bemoeit zich daar natuurlijk mee. We houden voor onze klanten natuurlijk in de gaten of dit voor hen consequenties heeft en of wellicht de verzekeringsdekkingen aangepast moeten worden.

payroll

Als payroll-organisatie neemt u veel over van de werkgever die zijn personeel via u verloond. Daarnaast spelen er specifieke vraagstukken met betrekking tot aansprakelijkheid en bent u veel aan het voorfinancieren.

Wij begeleiden payroll-organisaties bij het in kaart brengen van de risico’s en he verzekeren van de essentiële zaken. Daarbij is tevens van belang hoe groot uw organisatie is en wat u wel of niet kan dragen.

 

Voordelen Mantelpakket uitzendbranche

  • Zeer uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering
  • (incidenteel) afwijken van de eigen leveringsvoorwaarden is meeverzekerd
  • Letselschade van werknemers/uitzendkrachten tot 2,5 miljoen euro mee te verzekeren
  • Zakelijke reisverzekering indien er uitgezonden wordt naar het buitenland
  • Debiteurenverzekering aangezien er veel voorgefinancierd wordt
  • Advies m.b.t. eigen risico dragen ziektewet  (berekenen alternatieven)
  • Ziekteverzuim voor Fase C ‘ers
  • Uitzenden o.b.v. Nogepa-condities (olie- en gas) wordt ondersteund
  • Dekking mogelijk voor gebouwen voor huisvesting buitenlandse uitzendkrachten