Uitzendbranche

Een uitzendbureau vraagt om specifiek advies omtrent verzekeringen. Voor de detachering- en uitzendbranche zijn er specifieke aansprakelijkheidsrisico’s waarbij een standaard oplossing niet geschikt is. MEB bedrijfsverzekeringen is al enige tijd geleden volledig gegaan voor het aanbieden van een mantelpakket voor de uitzendbranche. Hiervoor is ook een aparte website ontwikkeld met meer informatie over verzekeren in de uitzendbranche. Wij als organisatie bieden oplossingen die verder gaan dan de doorsnee producten die verzekeraars aanbieden. Hierdoor weet u zeker dat uw bedrijf in de uitzendbranche en uw privé bezit veiliggesteld is wanneer er een vervelende (letsel)schade voordoet. Voor meer informatie over het mantelpakket voor de uitzendbranche kunt u naar onze website uitzenden-verzekerd gaan.

 

 

 

Mantelpakket Uitzendbranche

MEB bedrijfsverzekeringen adviseert al langere tijd bedrijven in de ‘flexbranche’ (uitzendbranche, payroll en detachering). In 2017 waren twee van de vijf winnaars van de flextop-groeiers klanten van ons kantoor. Wij helpen u graag bij verdere groei ongeacht of u uitzendt in de zorg, techniek of off-shore. Voor deze branche hebben we een mantelpakket ontwikkeld met verregaande mogelijkheden voor bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering die uniek zijn in de markt. Bent u geïnteresseerd in het mantelpakket van MEB bedrijfsverzekeringen? Bekijk onze website uitzenden-verzekerd en neem contact op.

Uitzendbureaus

In de laatste jaren is de flex-markt een van de snelst groeiende markten. Door de crisis zijn bedrijven kritischer op het aannemen van werknemers. Een goede oplossing hiervoor is het flexibel inzetten van personeel. Uitzendorganisaties hebben hier goed op ingespeeld en hebben een essentiële rol in het succes van de Nederlandse economie.

MEB bedrijfsverzekeringen begeleid al heel lang organisaties in de uitzendbranche met verzekeringen en biedt ondersteuning bij oplossingen om risico’s hanteerbaar te maken. Daarnaast zorgen we dat de kostprijs marge op het uurtarief niet te veel onder druk komt te staan. We hebben een mantelpakket ontwikkeld met unieke oplossingen voor aansprakelijkheidsverzekeringen, ziektewet, wga verzekeringen en meer.

 

 

payroll

Als payroll-organisatie neemt u veel over van de werkgever die zijn personeel via u verloond. Het is belangrijk om hierbij de juiste verzekeringen af te sluiten voor bijvoorbeeld aansprakelijkheid. Daarnaast spelen er specifieke vraagstukken met betrekking tot aansprakelijkheid en bent u veel aan het voorfinancieren. Voor payroll organisaties hebben wij een mantelpakket ontwikkeld met unieke verzekeringsoplossingen voor uw branche.

Wij begeleiden payroll-organisaties bij het in kaart brengen van de risico’s en het verzekeren van de essentiële zaken. Hierbij is het van belang om te weten hoe groot uw organisatie is en wat u wel of niet kan dragen.

Detachering

Als u personeel detacheert komen er andere zaken om de hoek kijken dan bij een uitzendorganisatie. MEB bedrijfsverzekeringen kan u adviseren in het juist verzekeren als er bijvoorbeeld sprake is van langdurige ziekte van uw personeel. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken in welke sector uw bedrijf zit en welke eisen hieraan gekoppeld zijn omtrent pensioenen en ziekte van personeel. Ook de politie is een partij die zich hier mee bemoeid. Wij houden voor onze klanten in de gaten of dit consequenties heeft voor de verzekeringen en of er wellicht iets aangepast moet worden in de verzekeringsdekkingen.

Voordelen Mantelpakket uitzendbranche

  • Zeer uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering
  • (incidenteel) afwijken van de eigen leveringsvoorwaarden is meeverzekerd
  • Letselschade van werknemers/uitzendkrachten tot 2,5 miljoen euro mee te verzekeren
  • Zakelijke reisverzekering indien er uitgezonden wordt naar het buitenland
  • Debiteurenverzekering aangezien er veel voorgefinancierd wordt
  • Advies m.b.t. eigen risico dragen ziektewet  (berekenen alternatieven)
  • Ziekteverzuim voor Fase C ‘ers
  • Uitzenden o.b.v. Nogepa-condities (olie- en gas) wordt ondersteund
  • Dekking mogelijk voor gebouwen voor huisvesting buitenlandse uitzendkrachten