Referenties

Paul Bun

DGA, Quattro Expertise B.V.

Ons bedrijf, Quatttro Expertise B.V. , is gespecialiseerd in omgevings-monitoring en bouwkundige vooropnames. Daarnaast adviseren wij gemeentes en aannemers met betrekking tot werkmethodieken en schrijven we risicoplannen/ adviezen om schade te voorkomen.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006 werken wij al samen met MEB Bedrijfsverzekeringen. Dit doen wij graag omdat zij dezelfde waarden hanteren als wij: to the point, pragmatisch en fair. Op het gebied van pensioenen worden wij door MEB uitstekend ondersteund waardoor ons personeel en wij verzekerd zijn van een goede regeling. Wij zijn zeer tevreden met onze flexibele afdeling verzekeringen van MEB !

Paul Bun, DGA Quattro Expertise B.V.

Martin Aaldijk

DGA , Bailey Electric & Electronics B.V.

Bij Bailey draait alles om licht en verlichting. Sinds 1985 is Bailey een specialist in het distribueren van lampen over de gehele wereld, met name aan de elektrotechnische groothandel.  Bailey is het juiste adres voor alle vragen over verlichting, lampen, armaturen en speciale lichttoepassingen.

Sinds 2011 zijn wij klant bij M.E.B. Bedrijfsverzekeringen. Na jarenlang bij een van de grootste verzekeringsadviseurs gezeten te hebben, hebben wij besloten om het eens anders te doen. En daar hebben wij absoluut geen spijt van. De contacten met M.E.B. zijn veel directer, je bent er geen nummer. Bij de vorige verzekeringsadviseur dacht ik altijd “wat komen ze ons nu weer aansmeren” als er iemand langskwam. Dat hebben wij niet met M.E.B. Bedrijfsverzekeringen. Kortom een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en ze geven nog eens goed advies ook.

“Martin Aaldijk, Directeur bij Bailey Electric & Electronics B.V.”

Jeroen Kosterman

Directeur, Foodtrading B.V.

Wij zijn agent voor frites en aardappelspecialiteiten en tevens producent voor de airline industrie van buy on board meals en snacks.

Op het moment dat onze V.O.F overschakelde naar een Besloten Vennootschap bijna 20 jaar geleden zochten wij een professional die ons kon helpen de risico’s te inventariseren en deze te ondervangen. Het contact met Maurice van Gils voelde meteen vertrouwd, Serieus, vriendelijk en warm. Maurice kan snel de vinger op de zere plek leggen en staat dan ook direct paraat met een adequate en economische oplossing.

Flexibiliteit is in onze branche een must en ook daar gaat men bij MEB volledig in mee.

Wij gaan graag gezamenlijk op naar de volgende 20 jaar partnership.

Jeroen Kosterman, Directeur Foodtrading B.V.

 

Michael Hersmis

Directeur , Van Steenoven Ambiance B.V.

Zeer goede dienstverlening en service.

MEB staat voor persoonlijke aandacht, van de klant en onderneming. Ze werken als een verlengstuk van de onderneming, zijn zeer betrokken, integer, deskundig en makkelijk te bereiken.

In de loop van de jaren is onze onderneming hard gegroeid, ook hierin zijn we goed begeleid en geadviseerd. Zowel zakelijk als privé ben ik klant van MEB, en kan het iedereen aanraden.

Morsin Otmani

Directeur, TLF

Bij Telecom Lifestyle Fashion B.V. combineren we de werelden van mode, licenties en telecom door het onder licentie ontwikkelen en verkopen van mobiele accessoires voor consumentenelektronica, zoals telefoons, tablets en laptops voor internationale (mode)merken. Deze producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van distributeurs. We doen dit exclusief voor een aantal wereldmerken zoals Adidas, Bugatti en Diesel.

M.E.B. Bedrijfsverzekeringen ondersteunt ons met advies naar onze klanten toe. Zeker omdat er af en toe uitgebreide contracten getekend moeten worden met aansprakelijkheids-issues daarin.

De reden waarom we graag samenwerken met hen is de professionaliteit en de persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast zijn ze bereid verder te denken dan alleen verzekeringskwesties en zijn ze zo voor ons een prettige sparringspartner.

 

Morsin Otmani, CEO  Telecom Lifestyle Fashion

Margriet Koerts

Directeur, People4office B.V.

People4office

In 2005 ben ik begonnen met ondernemen in de Recruitment branche en vanaf het begin heeft MEB Bedrijfsverzekeringen mij advies gegeven over welke verzekeringen ik nodig had. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar meer dan 30 man personeel en is MEB met mij meegegroeid en adviseren zij mij nog steeds met de juiste verzekeringen voor onze organisatie.

Wat ik bijzonder plezierig vind aan MEB is dat zij mij altijd proberen te ondersteunen met verzekeringsvraagstukken, hun kennis over verzekeringen up-to-date houden, geen onverklaarbare facturen sturen en daarnaast ook veel lol met de organisatie achter MEB heb!

MEB kan ik van harte aanbevelen en heb ik al bij meerdere (startende) ondernemers aangeraden en ook zij zijn zeer tevreden over de dienstverlening die MEB biedt.

Dank voor de prettige samenwerking,

Margriet Koerts, Directeur / Eigenaar People4office

Eric Bastiaansen

Directeur, Interteach B.V.

Interteach B.V.

Sinds 2011 doen wij zaken met MEB Bedrijfsverzekeringen en zij hebben ons altijd goed geïnformeerd over de mogelijkheden.

Prettig is het meedenken met de problematiek binnen de uitzendbranche.

MEB Bedrijfsverzekeringen verzorgt al onze verzekeringen, waardoor wij voor alle verzekeringen slechts één aanspreekpunt hebben. Dat loopt uitstekend.

E. Bastiaansen, Eigenaar Interteach B.V.